Monique van Laerhoven

training & coaching

Nieuws & Agenda

Nieuw! Huiskamerinspiratie avond. Donderdag 29 oktober, van 19.30 tot 22.00 u. Deze avond zal ik ingaan op de plek die werk heeft in je leven aan de hand van het citaat van Marianne Williamson, dat mij steeds weer inspireert. “Ons belangrijkste werk in het leven is liefhebben en vergeven. Daarna volgt ons werk, ons beroep. De bedoeling van werk, in welke vorm ook, is dat we het gebruiken om de wereld heel te maken”. Als je meedoet onderzoeken we kort waar je zelf staat en welke ontwikkeling voor jou aan de orde is. Je kunt ook informatie krijgen over persoonlijke begeleiding en over de ITIP trajecten.

Op 6 november 2015 themadag Loskomen van je Familiekarma. Met behulp van opstellingenwerk krijg je deze dag meer zicht op de oorsprong van je familiekarma en welke plek jij hebt in de familiedynamiek. Je ervaart welke oneigenlijke lasten en gevoelens dat met zich meebrengt, en je gaat zien op wat voor wijze het familiesysteem invloed heeft op jouw patronen van denken, voelen en handelen. Dat geeft je de mogelijkheid om jezelf hiervan te bevrijden en tot andere keuzes te komen. We staan deze dag ook stil bij wat die bevrijdende keuzes dan betekenen voor je dagelijks bestaan.

Opleiding Werken vanuit Eigen Kracht,  start op 26 november 2015.  Een opleiding voor mensen die hun persoonlijk leiderschap willen ontwikkelen om vitaliteit en bezieling in hun werk te brengen en daarmee een krachtigere werking willen krijgen in hun werkomgeving. Als je stagnatie ondervind in je werk,  als je merkt dat je je meer dan je lief is hebt aangepast of als je eigenheid lijkt te verdwijnen biedt dit traject de mogelijkheid om meer vanuit jezelf en jouw eigen kracht te gaan werken.

Bezieling in je Loopbaan: Start op 7 oktober in Utrecht en in 13 november in Deventer. Van Harte Welkom!

Wil je onderzoeken of een van bovenstaande trajecten iets voor je is, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.

Monique van Laerhoven training & coaching – 0620417459 – info@moniquevanlaerhoven.nl

Auteur: moniquevanlaerhoven

Ik begeleid mensen en organisaties die tot bloei willen komen. Ontwikkelen van authenticiteit, persoonlijk leiderschap.

Reacties zijn gesloten.