Monique van Laerhoven

training & coaching

Dansend naar je Werk – inspiratiedag

Op verzoek geef ik inspiratiedagen in organisaties of voor groepen. Een voorbeeld hiervan is ‘Dansend naar je Werk’. Op deze dag combineer ik mijn belangrijkste passies en inspiratiebronnen:  de dans en mijn werk als coach en trainer.  Deze dag geeft inspiratie en energie. Je gaat ervaren hoe je vrij kunt bewegen. Je krijgt zicht op hoe je ook in je werk vrijer kunt worden, los van patronen en aanpassing. Je ontdekt welke kant van jou meer ruimte mag krijgen in je dagelijkse werk. Zodat je meer plezier beleeft aan je werk. En je werk aan jou!

Veel mensen voelen zich beperkt in hun bewegingsvrijheid op het werk. Je laat de geschreven en ongeschreven regels van de organisatie bepalen hoe je je gedraagt, wat wel en wat niet kan. Veelal onbewust pas je je veel meer aan dan goed voor je is. Juist als je de teugels van de gewoontes en patronen wat laat vieren, als je wat losser wordt, komen je meer tot je recht. Juist dan kan je eigenheid verder tot bloei komen. Dat is prettig voor je werk , maar bovenal bevrijdend voor jezelf.

We zullen veel bewegen, afgewisseld met oefeningen, reflectiemomenten en uitwisseling. Je gaat de vrije stroom in jezelf ervaren en ontdekt hoe je je vrijer kunt bewegen in je werk.

Voor wie?
Deze dag is er voor iedereen die:
•  meer tot leven willen komen in zijn/haar werk
•  zich vrijer, losser wil voelen
•  gewoon zin heeft en inspiratie wil opdoen
•  wil kennismaken met mij en mijn manier van werken

Praktisch:
Heb je als groep of als organisatie interesse in deze dag? Neem gerust contact op. In overleg kan ik het aanbod op maat maken.