Monique van Laerhoven

training & coaching

Huiskamerinspiratieavond 29 oktober 2015

“Ons belangrijkste werk in het leven is liefhebben en vergeven. Daarna volgt ons werk, ons beroep. De bedoeling van werk, in welke vorm ook, is dat we het gebruiken om de wereld heel te maken”.

Dit citaat van Marianne Williamson is de leidraad voor de eerste inspiratie avond bij mij thuis, op donderdag 29 oktober 2015, van 19.30 – ca. 22.00.

Drie korte zinnen die mij raken en richting geven, vooral over de plek van mijn werk in mijn leven. Werk is niet het àllerbelangrijkste, ook zonder (betaald) werk kun je van grote betekenis zijn voor de ‘wereld’, beter gezegd voor je eigen nabije leefomgeving. Werk is ook niet alleen maar een bron van inkomsten. Werk geeft de mogelijkheid iets van wat jou bezielt en beweegt uit te drukken. En om bij te dragen aan wat jij belangrijk vindt.

Soms raakt de balans zoek, wordt werk tè belangrijk en gaat er teveel van afhangen. Je werkt niet meer ontspannen en kunt je bezieling kwijtraken. Bovendien word je in werksituaties vaak op de proef gesteld; het gaat niet altijd zoals jij zou willen. Je loopt bijvoorbeeld op tegen de cultuur van de organisatie waar je onderdeel van bent. Of je krijgt te maken met collega’s, leidinggevenden of klanten waar je niet zo gemakkelijk mee uit de voeten kunt. Je kunt je dan teveel gaan aanpassen en werkt niet meer vanuit je eigen kracht.

Deze situaties vragen om eigen antwoorden. Om die te vinden is in de eerste plaats tijd en rust nodig om vanuit ontspanning te zoeken naar wat jou beweegt. Deze inspiratie avond kan daar het begin van zijn.

Je bent welkom deze avond als je nieuwsgierig bent naar waar je nu staat in je leven en werk en welke ontwikkelstap mogelijk voor jou aan de orde is. Of als je het gewoon leuk vind om hierover op ontspannen wijze met anderen uit te wisselen en elkaar te inspireren. De avond is ook prima geschikt als je wilt kennismaken met mij en mijn werkwijze.

Ik bied deze avond kosteloos en vrijblijvend aan, omdat ik graag mijn inspiratie met je deel.

Graag even aanmelden per e-mail info@moniquevanlaerhoven.nl of telefonisch 0620417459.