Monique van Laerhoven

training & coaching

In company training

Vanaf 1998 verzorg ik in-company opleidingstrajecten en trainingen op het grensvlak van persoonlijke en professionele ontwikkeling, zowel voor leidinggevenden en medewerkers. Ik richt me daarbij altijd op het verder tot bloei brengen van de kwaliteiten en talenten die aanwezig zijn en op de persoonlijke bezieling en inspiratie. Dat vol tot uitdrukking brengen komt zowel de mensen als de organisatie ten goede. Ieder opleidingstraject stel ik samen in overleg met mijn opdrachtgevers, op basis van een gedegen voortraject, waarin doel en werkwijze, afstemming met deelnemers en inbedding in de praktijk onderwerpen van gesprek zijn. Samenwerking en gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het traject zijn kenmerkend voor mijn aanpak. Ik ben betrokken en toegewijd aan de organisaties waarvoor ik werk en de mensen die deelnemen. In veel trajecten werk ik samen met andere trainers.

Thema’s die regelmatig terugkeren in trajecten die ik verzorg zijn: persoonlijk leiderschap, coachend leidinggeven, persoonlijke effectiviteit, samenwerken, feedback geven, kernkwaliteiten, teamcultuur, conflicthantering, omgaan met weerstand.

Sinds november 2013 ben ik begeleider in de ITIP opleiding Werken vanuit Eigen Kracht, voor medewerkers die hun persoonlijk leiderschap willen ontwikkelen.

Monique van Laerhoven training & coaching – 0620417459 – info@moniquevanlaerhoven.nl