Monique van Laerhoven

training & coaching

Loopbaancoaching

In je werk kun je uitdrukken wie je werkelijk bent en wat je bezielt. Het geeft de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de wereld. In een loopbaantraject ligt het accent op het onderzoeken wie je van nature bent, je innerlijke waarden, je talenten en je verlangens.  Het onderzoeken van je werkverleden en de keuzes die je hebt gemaakt in opleiding en werk zijn daar onderdeel van.  We staan ook stil bij de betekenis die werk voor jou persoonlijk heeft en de wijze waarop jij daar uitdrukking aan wilt geven.  Zodat je een passende keuze kunt maken voor de aard en de omvang van je werk, of dat nou in een dienstverband is, als zelfstandige of in vrijwilligerswerk.

Persoonlijk contact is de basis in mijn manier van werken. Naast de gesprekken die we hebben maak ik gebruik van lichaamswerk,  visualisaties en loopbaanopstellingen, zodat je echt in contact komt met wat dieper van binnen bij je leeft. Als begeleider kun je van me verwachten dat ik je zonder oordeel ruimte geef om tot eigen inzichten te komen, maar ook dat ik je met respect en waarachtigheid  teruggeef wat ik van je zie.  Ik help zeker ook bij het concreet maken van vervolgstappen.

“van bepaalde kwaliteiten zie ik nu echt de waarde voor mijn omgeving.”

Tijdsduur en kosten loopbaantraject
Loopbaanbegeleiding is altijd maatwerk. De inhoud en de duur van een traject is heel verschillend en hangt af van je situatie, de zelfkennis die je al hebt en dat wat je tegenkomt als je eenmaal op weg bent gegaan.  Een sessie duurt ongeveer een uur. De kosten bedragen 90 euro per sessie voor particulieren en 170 euro (excl.btw) als je werkgever betaalt.  In een eerste kennismakingssessie wordt duidelijk of mijn manier van werken aansluit bij jouw situatie en wensen. Indien gewenst maak ik vooraf een concreet plan voor je werkgever.

“fijn dat er ook aandacht was voor concrete stappen.”

Het groepstraject “Bezieling in je Loopbaan” (ITIP) is vaak een goede en effectieve combinatie met individuele loopbaanbegeleiding.

Monique van Laerhoven training & coaching – 0620417459 – info@moniquevanlaerhoven.nl