Monique van Laerhoven

training & coaching

Persoonlijke begeleiding

Samen onderzoeken we wat er op het moment  speelt, waar je last van hebt. Alle gedachtes, gevoelens, gewoontes, patronen mogen onder ogen gezien worden.  Zonder oordeel.  Daarmee ontstaat ook ruimte voor je diepere wensen en verlangens die richting kunnen gaan geven aan je volgende stap.

Persoonlijk contact is de belangrijkste basis in de begeleiding. In een eerste afspraak help ik je je werk- of levensvraag zo helder mogelijk te krijgen. Dat nemen we mee naar de sessies waarin ik werk met wat op dat moment aan de orde is. Naast gesprek maak ik gebruik van ervarings- en lichaamsgerichte oefeningen, meditatie, opstellingenwerk, droomuitleg en soms creatieve werkvormen. Dat geeft altijd meer helderheid en diepgang dan alleen denken en praten. Je komt in contact met wat er van binnen in je leeft, je gevoelens en je intuïtie. En je leert te vertrouwen op de antwoorden die dan komen.  De inzichten die je zo opdoet vertalen we aan het eind van de sessie naar je dagelijks leven of werksituatie.

“de gesprekken brachten me vaak iets onverwachts, een ander perspectief.”

“ik voelde me volledig geaccepteerd in wat ik ben; vanuit die veiligheid kon ik beter naar mezelf kijken.”

Een individuele sessie duurt een uur tot vijf kwartier. De duur van een traject is afhankelijk van je situatie en ligt vooraf meestal niet vast.  De kosten bedragen 90 euro voor particulieren en 170 euro als je werkgever betaalt. Neem gerust contact op voor nadere kennismaking of meer informatie. In een telefoongesprek wordt meestal wel duidelijk of mijn manier van werken aansluit bij jouw behoefte.

Monique van Laerhoven training & coaching – 0620417459 – info@moniquevanlaerhoven.nl